Kuka on Yekaterina Mishkina (surmattu) elämäkerta Kuinka hänet tapettiin ja lisätietoja

Yekaterina Mishkina Wiki – Yekaterina Mishkina elämäkerta

Habarovskin poliisin päällikkö Jekaterina Mishkina tapettiin putoamalla ikkunasta antaessaan todisteita pomostaan ​​tapauksessa. Venäjän poliisin päämies surmasi kuolemaansa pian todistaessaan entistä pomoaan rikollisessa kiristystapauksessa. 37-vuotiaan Jekaterina Mishkinan ruumis oli kiinni turvakameroissa, jotka makaavat lähellä Khabarovskin kaupungin asuntoa (Russia.liveaumap.com-sivustolla on kuvakaappaus) ja putosi ilmeisesti viidennestä kerroksesta. Turvakameroiden sanotaan osoittavan yrittävänsä päästä katolle, luopua ja palata useille lennoille. Vahvistamattomien raporttien mukaan Mishkina todisti entistä pomoa vastaan, joka väitti saaneensa rahaa alaisilta. Vaikuttaa siltä, ​​että kiristysasia tehtiin entisen pomon jälkeen eläkkeelle.

Jekaterina Mishkina Ikä

Jekaterina Mishkina oli 27-vuotias.

Jekaterina Mishkina aviomies ja lapset
Todaykhvin lähteen mukaan Mishkina oli eronnut ja 14-vuotias tytär selviää sen.

tutkimus

Dvnovosti.ru-uutissivuston mukaan oli epäselvää, kuka tai mikä hän oli, ennen kuin hän upposi kansalaisyhteiskunnassa olevan Mishkinan kuolemaan viidennen kerroksen ikkunasta. Dvnovosti- ja Gubernia.com -uutissivustot kertoivat, että turvakamerat osoittivat, että Mishkina ei päässyt rakennuksen parviin, minkä jälkeen useita lentoja laskeutui.

Lainvalvontaviranomaisten anonyymeihin lähteisiin viittaavat varmentamattomat raportit sanovat, että hän oli todistajana Mishkinan entistä pomoa vastaan ​​nostettua rikosasiaa, jota epäillään vievän väkisin alaistensa alaisuuteen. Hänen ilmoitettiin todistaneen hänelle jonkin aikaa ennen kuolemaansa. Gubernia kertoi, että kun Mishkinan entinen pomo jäi eläkkeelle, viranomaiset panivat vireille rikollisen kiristysasian.

Khabarovskin aluepoliisi aloitti sisäisen tarkastuksen Mishkinan kuolemasta lisäämällä tiedottajaan Jekaterina Tarasova Gubernia lisääen, että tutkija oli tuolloin “lomalla”. Todaykhv.ru -myymälä totesi, että kyseessä on tutkimuksen lähellä oleva nimettömä lähde, ja lisäsi, että virkamiehet luetteloivat Mishkinan lompakossa useita tärkeitä tehtäviä, jotka on tehtävä ”tiettyyn pisteeseen saakka”.